Vacature Technical Sales Engineer

In onze bijzondere omgeving zijn techniek en commercie de elkaar versterkende basisingrediënten. Ben jij iemand die de uitdaging wil aangaan om hier met een eigen invulling een succesformule van te maken?

Ter uitbreiding van ons T&M team zijn wij namelijk op zoek naar een:

 

Technical Sales Engineer – Test & Measurement

 

Over jou:

  • Je bent graag de adviseur voor geavanceerde technische producten en oplossingen en je beschikt daarvoor over zowel technische als commerciële vaardigheden om de taal van de vaak technisch geschoolde klanten te spreken.
  • Je bent iemand die werkt vanuit een teamgeest, maar daarin wel een hoge mate van verantwoordelijkheid neemt voor de noodzakelijke activiteiten om klanten en leveranciers van dienst te kunnen zijn. Daarbij neem je niet alles als vanzelfsprekend aan, maar ben je bereid om dat ene stapje extra te doen.
  • Je woont centraal in Nederland.
  • Je communiceert op professioneel niveau in de talen Nederlands en Engels.

Over de uitdaging:

  • Je bent de technische en commerciële interface met onze klanten. Je rol is om te luisteren naar de uitdaging van de klanten, de vereisten te begrijpen en dit om te zetten naar een correct voorstel. Je bezoekt hiervoor klanten, werkt vanuit kantoor en/of thuis.
  • Je bent betrokken bij het hele sales proces. Daarbij heb je niet alleen hulp van collega’s, maar communiceer je ook intensief met onze leveranciers.
  • Bij AR Benelux heerst een open cultuur en wordt samenwerking en creativiteit gestimuleerd. Er is daardoor veel ruimte voor eigen invulling van de rol. Voorop staat dat je de verantwoordelijkheid neemt over wat nodig is om met een flinke dosis enthousiasme en discipline de activiteiten in goede banen te leiden.

Over ons:

AR Benelux is een leverancier van apparatuur, systemen en oplossingen op het gebied van RF/EMC en test- en meetapparatuur. Klanten bevinden zich onder andere in de volgende omgevingen: onderwijs, defensie, R&D en industrie. AR Benelux is onderdeel van AR Europa en Amplifier Research, en opereert in samenwerking met andere AR vestigingen.

Interesse?

Contacteer Mark Baars via mbaars@arworld.us of bel +31 172 423 000.